Henkilöasiakkaan palvelut

Kiinteistölakimies

Harkitsetko asunnon myymistä tai ostamista tai oletko tekemässä muuta kiinteistökauppaa? Yllättikö riitatilanne tai rakenteellinen vaurio asuntokaupan jälkeen?

Kiinteistölakimies on tukenasi kauppoja tehdessäsi sekä apunasi, kun kaupan kohteena olevassa asunnossa tai kiinteistössä paljastuu ongelmia.

Kaspian Law & Consulting Oy:lta saat asiantuntevan kiinteistölakimiehen, joka laatii asiakirjat, neuvottelee vastapuolen kanssa ja selvittää riitatilanteet huolella ratkaisuun saakka.

Kiinteistölakimies on kiinteistö- ja asuntojuridiikkaan perehtynyt asiantuntija, joka palvelee muun muassa kiinteistöihin ja asuntoihin liittyvissä ongelmissa ja riidanratkaisussa sekä laatii asiakirjoja, kuten kiinteistön kauppakirjoja ja asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksiä.

Milloin kääntyä kiinteistölakimiehen puoleen?

Käytännössä kiinteistölakimiehen palveluita kannattaa hyödyntää asunto- ja kiinteistökauppojen yhteydessä aina prosessin alusta alkaen. Asunto- ja kiinteistökauppaan liittyvät riskit on hyvä tunnistaa ja minimoida jo ennen kauppojen toteuttamista. Kiinteistölakimies huolehtii tarvittavien asiakirjojen ja sopimusten laatimisesta.

Luotettava kiinteistölakimies on arvokas tuki kaupan osapuolille, sillä asunto- ja kiinteistökauppaan liittyy väistämättä oikeudellisia yksityiskohtia, joiden huolehtimiseen tarvitaan asiaan perehtynyttä kiinteistölakimiestä. Kiinteistölakimiehen avulla voidaan välttyä lisäongelmilta tulevaisuudessa.

Kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneella lakimiehellä on erityisen tärkeä rooli etenkin mahdollisissa asunto- ja kiinteistöriidoissa, jotka liittyvät myydyn asunnon tai kiinteistön laatuvirheisiin. Selvästi yleisimmät laatuvirheet kiinteistö- ja asuntokaupassa liittyvät etenkin hometalotapauksiin ja kosteusvauriohin.

Z

Palvelut yksityisasiakkaille

Lakimiehemme avustavat asiakkaitamme niin arkisissa kuin vaativimmissakin juridisissa asioissa.

LUE LISÄÄ

Z

Palvelut yritysasiakkaille

Juridinen erityisosaaminen ja yhtiöoikeudellinen asiantuntemus yrityksesi käytössä.

LUE LISÄÄ

w

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinut alkuun. Ensimmäinen yhteydenotto on ilmainen, eikä piiloveloituksia tule.

Kiinteistölakimies on luotettava tuki kiinteistö- ja asuntokaupoissa

Asuntokauppa on suuri taloudellinen investointi, joka kannattaa hoitaa kerralla kunnolla. Kauppakirjat on suositeltava teettää kiinteistölakimiehellä, joka perehtyy kohteen kauppaan yksityiskohtaisesti.

Näin taataan, että ongelmien tai riitatilanteiden ilmetessä päästään mahdollisimman sujuvaan ratkaisuun ilman suurempia lisäkustannuksia.

Kun tarvitset kiinteistölakimiestä, ota yhteyttä meihin!

Toimistomme lakimiesten ydinosaamiseen kuuluu etenkin avustaminen asunnon tai kiinteistön laatuvirheeseen liittyvissä vastuukysymyksissä sekä asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvien riitojen ratkaiseminen. Pyrimme asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä toimeksiannoissa aina ensisijaisesti asiakkaan edun mukaiseen sovintoratkaisuun ylimääräisten kulujen välttämiseksi. Toimimme riitatilanteissa myös asiamiehinä oikeudenkäynneissä.

Kaspian Law & Consulting Oy:lta saat asiantuntevan kiinteistölakimiehen

Avustaminen asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä asioissa on oleellinen osa oikeudellista erityisosaamistamme. Kokeneet kiinteistölakimiehemme ovat tukenasi asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä riidoissa sekä hoitavat asunto- ja kiinteistökauppaan liiittyvien asiakirjojen laatimisen. Kiinteistölakimiehemme ovat asiantuntijoita asuntokaupan jokaisella oikeudellisella osa-alueella ja voit luottaa, että asiaasi nimetty lakimies huolehtii, että kiinteistöön liittyvät sopimukset ja asiakirjat ovat kunnossa.

Toimimme luotettavasti aina asiakkaan etu edellä. Haluamme korostaa asiakassuhteen tärkeyttä ja kommunikoimme asiakkaan kanssa läheisesti, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi asunto- ja kiinteistökauppaan liittyen ja kerromme mielellämme aina lisää.

N

Meille Kaspian Law & Consulting Oy:llä on tärkeintä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Ota yhteyttä – ensimmäinen yhteydenotto tilanteen kartoittamiseksi on ilmainen!

YKSITYISASIAKKAIDEN

Lakipalvelut

Kaspian Law & Consulting Oy

Empty
Perheasiat

Kuten huoltajuuteen ja avioeroon liittyvät asiat

Lue Lisää

Lapsiasiat

Kuten lapsen elatus, huoltajuus ja tapaamiset

Lue Lisää

Jäämistö

Kuten testamentti, perunkirjoitus, pesänselvitys

Lue Lisää

Asuntoasiat

Kuten asuinhuoneistojen ja kiinteistöjen kauppakirjat, sopimukset, riita-asiat ja sovittelut

Lue Lisää

Palvelut yksityisasiakkaalle
Empty
Kiinteistölakimies

Kiinteistölakimies on tukenasi kauppoja tehdessäsi sekä apunasi, kun kaupan kohteena olevassa asunnossa tai kiinteistössä paljastuu ongelmia.

Lue Lisää

Hometalot ja homevauriot

Asiantunteva ja luotettava kumppani asunnoissa ilmenevien homeongelmien ja hometalojen riitatilanteiden ratkaisemisessa.

Lue Lisää

Rikosasiat

Kaikenlaisten rikosasioiden hoito koko rikosprosessin ajan.

Lue Lisää

Riita-asiat

Mm. Erilaiset riita-asiat, sopimusneuvottelut, välimiesmenettelyt, tuomioistuimen käsittelyt

Lue Lisää

Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä kaikkialla muualla Suomessa

Kokeneet juristimme auttavat sinua kaikissa oikeudellisissa asioissa.

Helsinki

Lakitoimisto helsinkiläisille asiakkaille

Espoo

Lakitoimisto espoolaisille asiakkaille

Vantaa

Lakitoimisto vantaalaisille asiakkaille