Lakitoimisto, lakipalvelut Vantaalla

Lakitoimisto Vantaa

Kaspian Law & Consulting Oy on alun perin perustettu Helsinkiin, mutta hoidamme toimeksiantoja Helsingin lisäksi myös Vantaalla. Meille on tärkeää olla tavoitettavissa juuri siellä, missä asiakkaamme meitä tarvitsevat sekä tarjota asiakkaidemme tarpeita vastaavaa palvelua.

Mikäli sinulla on oikeudellinen ongelma tai tarvitset oikeudellista konsultaatiota, voit aina olla meihin yhteydessä.

w

Asiakaspalvelu

+358 44 704 9992

PÄIVYSTYSNUMERO (Toimistoaikojen ulkopuolella)
+358 44 704 9991

Sähköposti

w

Whatsapp

}

Lähetä meille viestiä

Yritysasiakas

w

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinut alkuun ja ensimmäinen yhteydenotto on ilmainen, eikä piiloveloituksia tule. Arvioimme samalla oikeutenne oikeusapuun sekä selvitämme mahdollisen oikeusturvavakuutuksen voimassaolon.

Etätoimeksianto

Etätoimeksiannot kuuluvat myös palveluihimme. Etätoimeksiantojen etu on palvelun helppous. Käyttämämme teknologia on nykystandardien mukainen, joten asiat hoituvat vaivatta.

Asiakastapaamiset

Arvioimme aina asiakkaan asian laadun ja tarpeen. Mahdollisuuksien mukaan lakimies matkustaa myös asiakkaan luokse tapaamiseen. Istunnot tuomioistuimissa hoidetaan aina kyseessä olevan asian paikkakunnalla.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Toimistomme on helposti tavoitettavissa Helsingin ydinkeskustassa ja pääset meille kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Rautatieasemalta on vain n. 400 metriä toimistollemme. Bussilla ja raitiovaunulla pääsee aivan toimistomme tuntumaan.

Pysäköinti

Jos saavut omalla autolla välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pysäköintihallit, Eliel, Kluuvi ja Stockmann ovat kätevin tapa pysäköidä.

Kadunvarren pysäköintipaikkoja löytyy ympäri Helsingin keskustaa.

Katso reitti

Katso reitti toimistoomme karttapalvelusta. Voit valita eri kulkuvälineistä itsellesi sopivimman.

Linkin voi avata myös kännykän karttasovelluksella.

Palvelut yksityisille

Kaspian Law & Consulting

Yksityisten henkilöiden palvelut Vantaalla

Tarjoamme vantaalaisille asiakkaillemme kattavia juridisia palveluita Helsingin keskustassa.

Lakitoimistomme hoitaa rikosoikeudelliset, yritysjuridiset, työ- ja sopimusoikeudelliset sekä perhe- ja lapsioikeudelliset toimeksiannot aina luotettavasti ja ammattitaidolla.

Palvelut yksityisille

Kaspian Law & Consulting

Yritysten palvelut Vantaalla

Tarjoamamme yritysjuridiset palvelut sopivat kaikenlaisille ja -kokoisille vantaalaisille yrityksille.

Tarjoamamme palvelut räätälöidään aina yrityksellesi sopivaksi, ja hoidamme sekä yksittäisiä toimeksiantoja että laajempia palvelukokonaisuuksia.

Yritysasiantuntijamme ovat kokeneita ja orientoituneita asiantuntijoita, jotka ovat jo pitkään konsultoineet yrityksiä kohti mutkatonta ja menestyksekkäämpää liiketoimintaa.