Lakimies, lakipalvelut Espoossa

Lakitoimisto Espoo

Kaspian Law & Consulting Oy – Monipuolisia ja asiantuntevia lakipalveluja tarjoava yritys, jonka ydintoiminta on Helsingin keskustassa, Mannerheimintiellä. Palvelemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta hoidamme myös toimeksiantoja ympäri Suomen.

Mikäli sinulla on oikeudellinen ongelma tai tarvitset oikeudellista konsultaatiota, voit aina olla meihin yhteydessä.

w

Asiakaspalvelu

+358 44 704 9992

PÄIVYSTYSNUMERO (Toimistoaikojen ulkopuolella)
+358 44 704 9991

Sähköposti

w

Whatsapp

}

Lähetä meille viestiä

Yritysasiakas

w

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinut alkuun ja ensimmäinen yhteydenotto on ilmainen, eikä piiloveloituksia tule. Arvioimme samalla oikeutenne oikeusapuun sekä selvitämme mahdollisen oikeusturvavakuutuksen voimassaolon.

Etätoimeksianto

Etätoimeksiannot kuuluvat myös palveluihimme. Etätoimeksiantojen etu on palvelun helppous. Käyttämämme teknologia on nykystandardien mukainen, joten asiat hoituvat vaivatta.

Asiakastapaamiset

Arvioimme aina asiakkaan asian laadun ja tarpeen. Mahdollisuuksien mukaan lakimies matkustaa myös asiakkaan luokse tapaamiseen. Istunnot tuomioistuimissa hoidetaan aina kyseessä olevan asian paikkakunnalla.

Saapuminen julkisilla kulkuvälineillä

Toimistomme on helposti tavoitettavissa Helsingin ydinkeskustassa ja pääset meille kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Rautatieasemalta on vain n. 400 metriä toimistollemme. Bussilla ja raitiovaunulla pääsee aivan toimistomme tuntumaan.

Pysäköinti

Jos saavut omalla autolla välittömässä läheisyydessä sijaitsevat pysäköintihallit, Eliel, Kluuvi ja Stockmann ovat kätevin tapa pysäköidä.

Kadunvarren pysäköintipaikkoja löytyy ympäri Helsingin keskustaa.

Katso reitti

Katso reitti toimistoomme karttapalvelusta. Voit valita eri kulkuvälineistä itsellesi sopivimman.

Linkin voi avata myös kännykän karttasovelluksella.

Palvelut yksityisille

Kaspian Law & Consulting

Lakiasiaintoimisto helposti espoolaisten tavoitettavissa.

Mikäli sinulla on oikeudellinen ongelma tai tarvitset oikeudellista konsultaatiota, voit aina olla meihin yhteydessä.

Meidät tavoittaa helposti puhelimitse ja sähköpostitse. Hoidamme toimeksiantoja laajasti eri oikeudenaloilta.

Rikos- ja perheoikeudelliset asiat ovat lakiasiaintoimistomme ydinosaamista. Hoidamme laajasti myös muita oikeudellisia toimeksiantoja, kuten riita-asioita ja asuntoasioita. Riita-asioissa pyrimme aina minimoimaan asiakkaalle koituvat kulut.

Oli toimeksianto pieni tai suuri, hoidamme asian aina loppuun asti vahvalla ammattiylpeydellä. Pyrimme aina antamaan ensiluokkaista lakimiespalvelua jokaisessa toimeksiannossa.

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa osapuolien välisissä sopimusneuvotteluissa sekä kaikissa tuomioistuimissa.

Palvelut yksityisille

Kaspian Law & Consulting

Yritysten palvelut Espoossa

Espoolaisille yrityksille tarjoamme palveluja aina konsultoinnista in-house-palveluihin.

Mukautamme palvelumme aina asiakkaan yritystoimintaan sopivaksi.

Yritysjuridiset palvelumme sopivat kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille. Oli yrityksesi sitten iso taikka pieni, voitte aina olla yhteydessä, jotta voimme yhdessä katsoa ja sopia millaisia palveluja juuri sinun yrityksesi vaatii.

Yritystoiminnan kulmakivenä on liiketoiminnan sujuvuus. Olemme ottaneet tämän huomioon palvelukokonaisuuksiemme suunnittelussa.

Pyrimme tekemään asioinnin kanssamme mahdollisimman helpoksi, jotta asiakas voi rauhassa keskittyä liiketoimintaansa, ja luottaa juridiset asiat ammattilaisten hoidettaviksi.