Henkilöasiakkaan palvelut

Hometalo ja homevauriot

Kaspian Law & Consulting on asiantunteva ja luotettava kumppani asunnoissa ilmenevien homeongelmien ja hometalojen riitatilanteiden ratkaisemisessa.

Homevauriot asunnoissa ja kiinteistöissä ovat hyvin yleinen ongelma, jonka kanssa suunnataan asiantuntevan kiinteistölakimiehen jutuille. Itseasiassa, selvästi yleisimmät laatuvirheet kiinteistö- ja asuntokaupassa liittyvät juuri hometalotapauksiin ja kosteusvauriohin.

Jos epäilet asunnossasi hometta, tulee ensin tarkastaa ongelman laajuus rakennusterveysasiantuntijan tai terveystarkastajan johdolla. Kun homevaurioiden laajuus on todettu, on aika selvittää, kuka on vastuussa. Kiinteistöjuridiikan asiantuntijamme hoitavat kaikenlaiset vastuukysymykset myyjän ja ostajan välillä. Ota yhteys lakimieheemme, kun tarvitset apua hometalon oikeudellisen puolen kanssa!  

Ota yhteyttä lakimiehiimme hometalotapauksissa!

Toimistomme lakimiehet avustavat vastuuasioihin liittyvissä sovitteluissa sekä tarvittavien asiakirjojen laatimisessa. Toimimme riitatilanteissa myös asiamiehinä oikeudenkäynneissä.

Homevaurioiden korjaaminen on pitkä ja kallis prosessi, joka nostaa osapuolten huolta ja stressiä vastuusta väistämättä. Hometalon vahinkojen korjaamiseen liittyvät korvauskysymykset ovat harvemmin yksiselitteisiä ja siksi suosittelemme ottamaan yhteyttä home- ja kosteusvaurioihin erikoistuneeseen lakimieheemme heti ongelman ilmettyä.

Mistä homevaurion tunnistaa?

Asunnossa olevan homevaurion huomaa yleensä siitä, että ainakin joku talossa asuvista homeelle altistuneista henkilöistä alkaa oirehtia fyysisesti talossa olevaan homevaurioon.

Tarkempia tutkimuksia asunnon mahdollisesta homevauriosta on myös syytä teettää, jos asunnosta löytyy kosteusvaurio tai epätavanomaisia jälkiä pinnoilta. Aistinvaraisesti tarkasteltuna hometalolle on ominaista etenkin tunkkainen maakellarimainen tuoksu.

Kuka on vastuussa?

Homevaurion laatu ja laajuus on aina syytä tarkastuttaa alan ammattilaisella lisätutkimuksen muodossa. Tehdyn tutkimuksen jälkeen kiinteistöjuridiikkaan perehtynyt lakimies voi selvittää vastuukysymykset myyjän ja ostajan välillä.

Mikäli myyjä on vastuussa homevauriosta, on ostajan laadittava reklamaatio asunnon virheistä myyjälle. Laatuvirheestä reklamoinnin jälkeen ostaja voi turvautua käytettävissään oleviin oikeussuojakeinoihin.

Sekä reklamaation tekemisessä että oikeussuojakeinoihin turvautumisessa on tärkeää konsultoida hyvissä ajoin kiinteistöjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä ylimääräisten kustannusten välttämiseksi.

Z

Palvelut yksityisasiakkaille

Lakimiehemme avustavat asiakkaitamme niin arkisissa kuin vaativimmissakin juridisissa asioissa.

LUE LISÄÄ

Z

Palvelut yritysasiakkaille

Juridinen erityisosaaminen ja yhtiöoikeudellinen asiantuntemus yrityksesi käytössä.

LUE LISÄÄ

w

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinut alkuun. Ensimmäinen yhteydenotto on ilmainen, eikä piiloveloituksia tule.

Kaspian Law & Consulting – juridista erityisosaamista

Juridiseen erityisosaamisemme kuuluu etenkin avustaminen asunto- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyvissä riidoissa, kuten hometalojen vastuuasioiden oikeudellisessa ratkomisessa.

Homeongelma voi yllättää asuntokaupan jälkeen, vaikka kuntotarkastus olisi suoritettu ja sopimuksista sekä asiakirjoista olisi huolehdittu. Ota yhteyttä asiantunteviin lakimiehiimme heti, kun erimielisyyksiä asian hoitamisesta alkaa ilmetä.

Älä jää hometalosi kanssa yksin!

Kokenut lakimiehemme avustaa ja on tukenasi, jotta asia saadaan ratkaistua mahdollisimman sujuvasti ilman lisäkustannuksia tai -ongelmia.

Toimimme luotettavasti aina asiakkaan etu edellä. Haluamme korostaa asiakassuhteen tärkeyttä ja kommunikoimme asiakkaan kanssa läheisesti. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi hometaloista sekä niihin liittyvistä oikeudellisista vastuuasioista. Ensimmäinen yhteydenottosi meille on ilmainen!

N

Meille Kaspian Law & Consulting Oy:llä on tärkeintä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Ota yhteyttä – ensimmäinen yhteydenotto tilanteen kartoittamiseksi on ilmainen!

YKSITYISASIAKKAIDEN

Lakipalvelut

Kaspian Law & Consulting Oy

Empty
Perheasiat

Kuten huoltajuuteen ja avioeroon liittyvät asiat

Lue Lisää

Lapsiasiat

Kuten lapsen elatus, huoltajuus ja tapaamiset

Lue Lisää

Jäämistö

Kuten testamentti, perunkirjoitus, pesänselvitys

Lue Lisää

Asuntoasiat

Kuten asuinhuoneistojen ja kiinteistöjen kauppakirjat, sopimukset, riita-asiat ja sovittelut

Lue Lisää

Palvelut yksityisasiakkaalle
Empty
Kiinteistölakimies

Kiinteistölakimies on tukenasi kauppoja tehdessäsi sekä apunasi, kun kaupan kohteena olevassa asunnossa tai kiinteistössä paljastuu ongelmia.

Lue Lisää

Hometalot ja homevauriot

Asiantunteva ja luotettava kumppani asunnoissa ilmenevien homeongelmien ja hometalojen riitatilanteiden ratkaisemisessa.

Lue Lisää

Rikosasiat

Kaikenlaisten rikosasioiden hoito koko rikosprosessin ajan.

Lue Lisää

Riita-asiat

Mm. Erilaiset riita-asiat, sopimusneuvottelut, välimiesmenettelyt, tuomioistuimen käsittelyt

Lue Lisää

Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä kaikkialla muualla Suomessa

Kokeneet juristimme auttavat sinua kaikissa oikeudellisissa asioissa.

Helsinki

Lakitoimisto helsinkiläisille asiakkaille

Espoo

Lakitoimisto espoolaisille asiakkaille

Vantaa

Lakitoimisto vantaalaisille asiakkaille