Espoo

Kaspian Law & Consulting Oy on vuonna 2013 Helsingissä perustettu monipuolisia ja asiantuntevia lakipalveluja tarjoava yritys. Olemme luotettava ja ratkaisukeskeinen

kumppani yrityksille ja yksityisille henkilöille. Palveluissamme yhdistyy henkilöstömme vahva osaaminen ja korkeatasoinen ammattietiikka yhdistettynä asiakaslähtöiseen kommunikaatioon ja toimintatapaan. Ydintoimintamme on Helsingin keskustassa Aleksanterinkadulla. Palvelumme keskittyy pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle. Hoidamme kuitenkin toimeksiantoja myös ympäri Suomen. 


Toimintamme perusarvoja ovat ehdoton luottamuksellisuus, vastuullisuus ja ennen kaikkea asiakkaan etu. Panostamme kommunikaation sujuvuuteen tiimimme ja asiakkaidemme välillä, koska parhaat ja innovatiiviset ratkaisut syntyvät hyvän yhteistyön kautta. Asiakkaamme yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden tunnistaminen, sekä kokonaisvaltainen palvelumme takaavat toimintamme tehokkuuden ja asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Lakimies ja lakipalvelut Espoo

Tarjoamme lakipalveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Ota yhteyttä ja varaa aika konsultaatioon. Yhteydenoton voit tehdä tavalla, joka on sinulle helpoin. 


Yhteydenotto kannattaa aina, siten voimme arvioida tilanteenne ja auttamaan teitä eteenpäin asiassanne. Jokainen mietityttävä oikeudellinen asia kannattaa aina varmistaa lakimiehellä. Tällä tavoin monien ongelmien synty pystytään ehkäisemään tai varautumaan asiaan asian vaatimalla tavalla. Ensimmäinen yhteydenotto on aina ilmainen, eikä piiloveloituksia tule. Arvioimme samalla aina oikeutenne oikeusapuun sekä selvitämme mahdollisen oikeusturvavakuutuksen voimassaolon.


Asiakaspalveluumme kannattaa rohkeasti soittaa tai lähettää sähköpostia joko suoraan tai verkkolomakkeen kautta. Puhelimeen vastaa aina henkilö, jolla on oikeudellista osaamista. Näin voimme taata tehokasta neuvonantoa ja tilanteen arviointia. Asiakas saa aina neuvoja jotka palvelevat häntä hänen etunsa mukaisesti. Tapaaminen kanssamme on helppo järjestää. Palvelemme sekä paikan päällä että sähköisesti.


Etätoimeksiannot kuuluvat myös palveluihimme. Jos sinulla on asia, joka vaatii kirjallista toimenpidettä, voidaan asia järjestää myös sovitusti etänä. Etätoimeksiantojen etu on palvelun helppous. Käyttämämme teknologia on nykystandardien mukainen, joten asiat hoituvat vaivatta.  Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä liittyen palveluihimme, ota rohkeasti yhteyttä “ota yhteyttä”- painikkeen kautta!

Yksityishenkilöt Espoo

Lakiasiaintoimisto helposti espoolaisten tavoitettavissa. Mikäli sinulla on oikeudellinen ongelma tai tarvitset oikeudellista konsultaatiota, voit aina olla meihin yhteydessä. Meidät tavoittaa helposti puhelimitse ja sähköpostitse. Hoidamme toimeksiantoja laajasti eri oikeudenaloilta. Rikos- ja perheoikeudelliset asiat ovat lakiasiaintoimistomme ydinosaamista. Hoidamme laajasti myös muita oikeudellisia toimeksiantoja, kuten riita-asioita ja asuntoasioita. Riita-asioissa pyrimme aina minimoimaan asiakkaalle koituvat kulut. Oli toimeksianto pieni tai suuri, hoidamme asian aina loppuun asti vahvalla ammattiylpeydellä. Pyrimme aina antamaan ensiluokkaista lakimiespalvelua jokaisessa toimeksiannossa. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Avustamme ja edustamme asiakkaitamme kaikissa osapuolien välisissä sopimusneuvotteluissa sekä kaikissa tuomioistuimissa.

Yritykset Espoo

Espoolaisille yrityksille tarjoamme palveluja aina konsultoinnista in-house-palveluihin. Mukautamme palvelumme aina asiakkaan yritystoimintaan sopivaksi. Yritysjuridiset palvelumme sopivat kaikenlaisille ja kaikenkokoisille yrityksille. Oli yrityksesi sitten iso taikka pieni, voitte aina olla yhteydessä, jotta voimme yhdessä katsoa ja sopia millaisia palveluja juuri sinun yrityksesi vaatii. Yritystoiminnan kulmakivenä on liiketoiminnan sujuvuus. Olemme ottaneet tämän huomioon palvelukokonaisuuksiemme suunnittelussa. Pyrimme tekemään asioinnin kanssamme mahdollisimman helpoksi, jotta asiakas voi rauhassa keskittyä liiketoimintaansa, ja luottaa juridiset asiat ammattilaisten hoidettaviksi. 

 

Yhteys

 

Tarjoamme lakipalveluita pääkaupunkiseudulla. Olemme helposti tavoitettavissa Helsingin ydinkeskustassa. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, joten pääset meille kätevästi julkisilla kulkuyhteyksillä. Rautatieasemalta on vain n. 400 metriä toimistollemme. Bussilla ja raitiovaunulla pääsette aivan toimistomme tuntumaan. 

 

Pysäköintipaikkoja löytää ympäri Helsingin keskustaa, kätevin tapa pysäköidä on kuitenkin välittömässä läheisyydessä olevat pysäköintihallit kuten Eliel, Kluuvi ja Stockmann. 

 

Arvioimme aina asiakkaan asian laadun ja tarpeen. Mahdollisuuksien mukaan lakimies matkustaa myös asiakkaan luokse tapaamiseen. Istunnot tuomioistuimissa hoidetaan aina kyseessä olevan asian paikkakunnalla.

 

Thanks for submitting!