RIKOSASIAT

Rikosoikeudelliset toimeksiannot
Toimistollamme on kokemusta hyvin monenlaisten rikosasioiden hoitamisesta. Autamme rikosasioiden selvittämiseen liittyvissä asioissa asiantuntevasti ja luotettavasti. Selvitämme, miten oikeudenkäyntiprosessi etenee rikosasiassa ja toimimme avustajan roolissa kaikissa oikeudenkäynneissä. Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen myös kiinniotto-, pidätys- ja vangitsemistilanteissa. Lakimiehemme neuvovat ja avustavat asiakasta koko rikosprosessin ajan esitutkinnan alkamisesta lainvoimaisen tuomion julistamiseen saakka.
Avustamme asiakkaitamme muun muassa seuraavissa rikoksissa:
Huumausainerikokset
Seksuaalirikokset
Omaisuusrikokset
Väkivaltarikokset
Talousrikokset
Liikennerikokset
Työrikokset
Ympäristörikokset
 
Toimistollamme on jo useiden vuosien ajalta kokemusta myös lähestymiskieltoasioista. Toimenkuvaamme kuuluvat myös vangitsemis- ja muut pakkokeinoasiat.

Rikoksen uhri eli asianomistaja
Mikäli olet rikosasiassa asianomistajan eli rikoksen uhrin roolissa, lakimiehemme laativat puolestasi vahingonkorvausvaatimukset. Avustamme rikoksen uhria myös rikosilmoituksen tekemisessä sekä poliisikuulustelussa. Voimme myös laatia puolestasi esitutkinnan loppulausunnon. Oikeudenkäynnissä esitämme korvausvaatimukset puolestasi ja ajamme etuasi. Avustamme aina myös mahdollisessa valitusvaiheessa. Tarvittaessa selvitämme myös sinun oikeutesi valtion kustantamaan oikeusapuun ja teemme oikeusapuhakemuksen puolestasi.
 
Rikoksesta epäilty tai syytetty
Rikosasioissa avustamme asiakkaitamme esitutkintavaiheesta aina oikeudenkäyntiin saakka. Rikoksesta epäillyn on hyvä käyttää avustajaa poliisikuulustelusta lähtien. Tulemme mukaasi kuulusteluun ja olemme tukenasi myös tulevassa oikeudenkäynnissä. Puolustukseksesi vetoamme kannaltasi oikeisiin seikkoihin. Asiantuntevat lakimiehemme tuntevat myös vallitsevan oikeuskäytännön. Jo esitutkintavaiheessa annetuilla lausumilla voi olla suuri painoarvo asian lopputuloksen kannalta. Meihin kannattaakin olla yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Lähestymiskielto
Onko sinulla suojaton olo? Onko henkesi, terveytesi, rauhasi tai vapautesi uhattuna?
Toimistomme on avustanut lukuisissa lähestymiskieltotapauksissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja tulla tapaamiseen. Autamme sinua mielellämme hauraassa tilanteessa.