RIKOSASIAT

Rikosoikeudelliset toimeksiannot

Toimistollamme on kokemusta hyvin monenlaisten rikosasioiden hoitamisesta. Autamme rikosasioiden selvittämiseen liittyvissä asioissa asiantuntevasti ja luotettavasti. Selvitämme miten oikeudenkäyntiprosessi etenee rikosasiassa ja toimimme avustajan roolissa kaikissa oikeudenkäynneissä. Voit kääntyä asiantuntijoidemme puoleen myös kiinniotto- ja pidätys- ja vangitsemistilanteissa. Lakimiehemme neuvovat ja avustavat asiakasta koko rikosprosessin ajan esitutkinnan alkamisesta lainvoimaisen tuomion julistamiseen saakka.

Avustamme asiakkaitamme muun muassa seuraavissa rikoksissa:

Huumausainerikokset

Seksuaalirikokset

Omaisuusrikokset

Väkivaltarikokset

Talousrikokset

Liikennerikokset

Työrikokset

Ympäristörikokset

 

Toimistollamme on jo useiden vuosien ajalta kokemusta myös lähestymiskieltoasioista. Toimenkuvaamme kuuluvat myös vangitsemis- ja muut pakkokeinoasiat.

Rikoksen uhri eli asianomistaja

Mikäli olet rikosasiassa asianomistajan eli rikoksen uhrin roolissa, lakimiehemme laativat puolestasi vahingonkorvausvaatimukset. Avustamme rikoksen uhria myös rikosilmoituksen tekemisessä sekä poliisikuulustelussa. Voimme myös laatia puolestasi esitutkinnan loppulausunnon. Oikeudenkäynnissä esitämme korvausvaatimukset puolestasi ja ajamme etuasi. Avustamme aina myös mahdollisessa valitusvaiheessa. Tarvittaessa selvitämme myös sinun oikeutesi valtion kustantamaan oikeusapuun ja teemme oikeusapuhakemuksen puolestasi.

Luotettava ja asiantunteva Kaspian Law & Consulting Oy

Ammattitaitoiset lakimiehemme toimivat avustajina monenlaisissa rikosoikeudellisissa toimeksiannoissa koko Suomessa. Olemme asiakkaan tukena ja ajamme hänen etua koko rikosasian selvittämisen ajan. Lakitoimistomme auttaa teitä mielellään, joten ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette ammattitaitoista lakimiestä! Meidät tavoittaa sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Rikoksesta epäilty tai syytetty

Rikosasioissa avustamme asiakkaitamme esitutkintavaiheesta aina oikeudenkäyntiin saakka. Rikoksesta epäillyn on hyvä käyttää avustajaa poliisikuulustelusta lähtien. Tulemme mukaasi kuulusteluun ja olemme tukenasi myös tulevassa oikeudenkäynnissä. Puolustukseksesi vetoamme kannaltasi oikeisiin seikkoihin. Asiantuntevat lakimiehemme tuntevat myös vallitsevan oikeuskäytännön. Jo esitutkintavaiheessa annetuilla lausumilla voi olla suuri painoarvo asian lopputuloksen kannalta. Meihin kannattaakin olla yhteydessä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lähestymiskielto

Onko sinulla suojaton olo? Onko henkesi, terveytesi, rauhasi tai vapautesi uhattuna?

Toimistomme on avustanut lukuisissa lähestymiskieltotapauksissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja tulla tapaamiseen. Autamme sinua mielellämme hauraassa tilanteessa.